Suntem în plin sezon rece și mai mult ca sigur ați resimțit efectele acestuia: nas înfundat, tuse, strănut, dificultăți respiratorii, toate simptome ale răcelii. Foarte neplăcut. Știm!

De obicei, cel mai des întâlnit simptom al răcelilor, care se pare că și persistă în cazul multor persoane, este nasul înfundat și dificultatea respiratorie. Fiecare încearcă tot felul de “leacuri”: spray-uri nazale, picături nazale, inhalații cu diverse ceaiuri/picături/substanțe, medicamente și lista poate să continue.

Într-adevar… sunt cazuri în care acestea sunt de ajutor și ameliorează simptomele neplăcute. Dar oare sunt toate cele anterior enumerate și sănătoase? Care este defapt efectul lor asupra organismului nostru? În cazul picăturilor și spray-urilor nazale se vorbește despre dependența pe care o crează acestea, iar în cazul medicamentelor se vorbește despre efectul lor toxic.

Un remediu sigur pe care noi îl recomandăm atât pentru a ține la distanță aceste simptome, cât și pentru ameliorarea/tratarea răcelilor, este Gama de produse Breathe de la DoTerra.

De ce recomandăm uleiurile esenţiale ca remediu în răceala? 

Deoarece le considerăm ca fiind un remediu sănătos și sigur pentru fiecare membru al familiei, indiferent de vârstă.

DoTERRA și-a creat propriul proces de testare, numindu-l CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®. Procesul CPTG certifică faptul că în uleiurile esențiale nu sunt adăugate materiale de umplutură, ingrediente sintetice sau contaminanți nocivi care ar reduce eficacitatea lor. DoTERRA face chiar și un pas înainte, punând toate produsele și ambalajul într-o serie de teste pentru a asigura o durată de depozitare lungă și eficientă. Acest protocol asigură capacitatea, puritatea și consistența lotului. Rezultatul testelor se face public pe site-ul www.sourcetoyou.com. Orice sticlă de ulei esențial are un cod ce poate fi verificat pe acest site și se poate vedea buletinul de analize.

Ce conţine DoTERRA Breathe pentru îmbunătăţirea respiraţiei

DoTERRA Breathe este un amestec remarcabil de uleiuri esențiale, care include Frunze de laur (Laurel Leaf), Mentă, Eucalipt, Melaleuca (tea tree), Lămâie, Cardamom și două specii de ulei din familia Lauraceae, Ravintsara și Ravensara. Acesta ajută la o respirație ușoară, reducând în același timp efectele amenințărilor sezoniere. DoTERRA Breathe poate fi aplicat pe piept, spate sau tălpile picioarelor sau difuzat noaptea pentru a calma simțurile și pentru a ajuta la un somn odihnitor.

Cum se folosește mai exact acest ulei pentru răceală?

  • Difuzați sau inhalați direct din palme;
  • Masați pe gât, piept sau pe picioare atunci când amenintările sezoniere și de mediu sunt ridicate;
  • Difuzați în cameră înainte de culcare, pentru a crea un mediu relaxant, optim pentru un somn odihnitor;
  • Utilizați doTerra Breathe atunci când sunteți în aer liber, pentru a face față amenințărilor sezoniere.
  • De câte ori este recomandată utilizarea uleiului Breath pentru răceală?
  • Difuzare: Utilizați trei pană la patru picături în difuzorul dorit.
  • Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Ce produse sunt în gama Breathe pentru răceală?

  • doTerra Breathe picături. Acestea sunt dedicate atât difuzării, cât și utilizării locale, atâta timp cât sunt amestecate cu ulei de cocos.
  • doTerra Breathe Touch. Acest produs vine sub formă de roll-on și este menit să facă parte din geanta/buzunarul tău, fiind gata de utilizat în oricare moment al zilei.
  • doTerra Breathe Vapor Stick. Dedicat calmării cailor respiratorii, acest produs se aplică în zona toracică și a gâtului, mereu când simțiți nevoia.

Te încurajăm să încerci produsele din această gamă și să te bucuri de o iarnă liniștită, fără simptome care să îți tulbure sănătatea și starea de bine.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *