Cum să slăbești sănătos – 3 sfaturi utile pentru rezultate eficiente

Pierderea kilogramelor în plus într-un timp foarte scurt este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face. Adoptând această manieră de a slăbi, organismul este suprasolicitat, iar efectele pe termen lung pot fi chiar cele contrare decât te-ai fi așteptat. În articolul de astăzi discutăm despre cum poți să slăbești sănătos, fără să fie nevoie să apelezi la dietele drastice!

Pierderea kilogramelor în plus într-un timp foarte scurt este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face. Adoptând această manieră de a slăbi, organismul este suprasolicitat, iar efectele pe termen lung pot fi chiar cele contrare decât te-ai fi așteptat. În articolul de astăzi discutăm despre cum poți să slăbești sănătos, fără să fie nevoie să apelezi la dietele drastice!

Cum să slăbești rapid vs cum să slăbești sănătos

Pe principiul că repede și bine nu prea se poate, primul pas pe care îl ai de făcut atunci când îți dorești să slăbești este să înțelegi care este diferența dintre a pierde kilograme rapid și de a face acest lucru într-un mod sănătos. În primul rând, nu ar trebui să acorzi o încredere prea mare acelor diete care îți promit un corp de invidiat în doar câteva zile, căci, de cele mai multe ori, chiar dacă există rezultate, ele nu se mențin pe termen lung. Un al doilea motiv pentru care nu ar trebui să speri în regimurile miraculoase este că acestea impactează în mod negativ organismul, provocând dezechilibre care pot fi greu de remediat mai apoi.

Pe de altă parte, dacă discutăm despre cum să slăbești sănătos e important să menționăm că procesul trebuie să se desfășoare în timp, sau, și mai corect spus, o dietă prin care îți dorești să pierzi kilograme este una sănătoasă doar în momentul în care ea se poate transforma într-un mod de viață.

Cum să slăbești ușor – Top 3 sfaturi

Poți slăbi ușor, chiar și atunci când vrei să slăbești sănătos. De fapt, e mult mai mult simplu să ajungi la greutatea dorită și să o menții în timp decât să slăbești într-o perioadă foarte scurtă de timp, situație în care este foarte posibil să acumulezi din nou kilogramele pierdute, după încheierea regimului. Prin urmare, îți spunem cele mai importante 5 sfaturi pe care trebuie să le știi despre cum să slăbești ușor și sănătos:

Controlează-ți porțiile de mâncare 

Nu trebuie să reduci dintr-odată porțiile de mâncare, ci pur și simplu să le adaptezi în funcție de nevoile organismului tău. Cantitatea dar și calitatea meselor tale reprezintă doi factori importanți care duc la obținerea siluetei mult visate. De cele mai multe ori, umplem farfuria cu o cantintate de mâncare mult mai mare decât ar fi necesar pentru a resimți senzația de sațietate.

Pont util:
Mănâncă încet! În acest mod, vei mânca mai puțin, căci creierul nu percepe imediat senzația de saturație.

Folosește suplimente alimentare  

Suplimentele alimenatare sunt foarte benefice pentru menținerea sănătății, dar și pentru a te sprijini în obiectivul de a pierde kilograme. Din magazinul nostru online poți comanda diverse suplimente de slăbit, ideale pentru curele de detoxifiere ale organismului.

Pont util:
Folosește suplimente alimentare pe bază de plante, care îmbunătățesc activitatea sistemului circulator, beneficiu util mai ales pentru persoanele care practică mult sport și care au, deci, nevoie de mai multă energie.

Renunță la îndulcitorii artificiali 

Îndulcitorii artificiali sunt de evitat în alimentația de zi cu zi, dar mai ales în cazul în care îți dorești să slăbești. Există studii care au concluzionat în mod clar că aceștia nu fac nimic altceva decât să contribuie la acumularea kilogramelor și la dereglarea papilelor gustative, fiind de 7000 de ori mai dulci ca zahărul.

Pont util:
Include în alimentația ta îndulcitori naturali, cum ar fi xilitolul, eritritolul, ștevia și șiropul de yacon.

Despre diete de slabire merita citit si:

Dieta de detoxifiere: beneficii si contraindicatii
Cum sa slabesc cu uleiuri esentiale?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *