Cum pot sa slabesc folosind uleiuri esentiale?

Mulţi oameni doresc să slăbească în ziua de azi însă nu toţi ştiu şi cum să o facă sănătos. Una din alegerile sănătoase pentru slăbit sunt uleiurile esențiale care ajuta organismul şi care sunt 100% naturale.

Mulţi oameni doresc să slăbească în ziua de azi însă nu toţi ştiu şi cum să o facă sănătos. Una din alegerile sănătoase pentru slăbit sunt uleiurile esenţiale care ajuta organismul şi care sunt 100% naturale. Asta nu înseamnă că dacă vom folosi uleiuri esenţiale vom slăbi 20-30kg. Nu! Uleiurile esenţiale ajuta la acest proces, elimina pofta de mâncare, dizolva grăsimile din sânge, activează enzimele etc.

Slăbiți cu aceste 3 uleiuri esențiale 

Există într-adevăr trei uleiuri esentiale principale care pot ajuta corpul cu pierderea în greutate: 

1. Uleiul de grapefruit 

Uleiul de grapefruit esențial funcționează de fapt cu corpul în activarea enzimelor care ajută organismul să descompună grăsimea corporală. Știm că grapefruit-ul ajuta la pierderea în greutate și că uleiul esențial de grapefruit vine de fapt din coajă de grapefruit, care este foarte mare în anumiți compuși cum ar fi D-limonenul și ajută la susținerea metabolismului, precum și curățarea și drenajul ganglionilor limfatici. 

Atunci când este aplicat topic pe piele în cantități mici, uleiul esențial de grapefruit este un excelent diuretic și stimulent limfatic. Acesta este motivul pentru care este inclus în multe creme și amestecuri de celulită care sunt utilizate pentru periaj uscat. Din acest motiv, uleiul esențial de grapefruit este cel mai important ulei care vă poate ajuta corpul să ardă grăsimi și să piardă în greutate din cauza activării enzimelor din saliva, care vă ajută să descompuneți grăsimea corporală din corpul dumneavoastră. 

2. Uleiul de scorțișoară 

Al doilea ulei esențial pentru a susține pierderea în greutate este uleiul de scorțișoară. Uleiul de scorțișoară a fost prezentat din când în când pentru a ajuta la reglarea nivelurilor de glucoză din sânge influenţează factorul numit GTF, factor de toleranță la glucoză. Din acest motiv, uleiul de scorțișoară este de asemenea fantastic pentru oricine cu diabet zaharat. 

Ajută la echilibrarea zahărului din sânge, care pe termen lung va ajuta la scăderea în greutate și va ajuta la reducerea dorinţei pentru zahăr.Aadăugarea de ulei de scorțișoară la fructe, ceai, ovăz, produse de cofetărie ajută la încetinirea ritmului de eliberare a glucozei în sânge. 

3. Amestec Smart&Sassy un amestec unic din Ghimbir, Scorţişoara, Lămâie, Grepfrut, Menta, Lămâie 

Compușii din ghimbir se numesc gingeroli. Gingerolii s-au dovedit științific că reduc inflamația cauzată de boală în intestine și îmbunătățesc în general absorbția vitaminelor și mineralelor pe care le consumați. Dacă absorbi mai multe vitamine și minerale, atunci ajuti să susții energia celulară a corpului și deci sa pierzi in greutate.

  • Accelerează metabolismul. 
  • Reduce puternic apetitul. 
  • Ajută la curățarea corpului.  
  • Ajută la îmbunătăţirea stării de spirit. 

Simplul amestec Smart & Sassy conține numai următoarele cinci uleiuri esențiale naturale (fără calorii, fără îndulcitori, fără conservanți):  

• Scorțișoară – Îmbunătățește funcția hepatică, inhibă formarea de celule grase noi (adipogeneză), ajută la reducerea riscului diabetic și ajută la echilibrul lipidic al serului.  

• Ghimbir – Stimulează pierderea în greutate prin lipoliză (arderea grăsimilor), calmează stomacul.  

• Menta – Îmbunătățește sentimentul de plenitudine, reduce poftă și poftă de mâncare, energizează corpul.  

• Grapefruit – Ajută la reducerea poftei de mâncare, induce lipoliza (arderea grăsimilor), ajută la dizolvarea petrochimiei în organism.  

• Lămâie – Ajută la reducerea apetitului, lipoliza (arderea grăsimilor), ajută la dizolvarea petrochimiei în organism. 

Uleiurile esenţiale Doterra sunt testate, nu conţin chimicale, sunt fără organisme modificate genetic şi au grad terapeutic.

Mai multe detalii despre acest aspect în articolul Ce înseamnă că un ulei esenţial are grad terapeutic?

Despre uleiuri esentiale si slabit va recomandam sa cititi si: 

Ce trebuie sa stii inainte sa folosesti uleiuri esentiale?
Cum slabesti sanatos, repede, usor. Sfaturi utile.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *